Could this be why the new jailbreak didn't work for me?

Discussion in 'iPad Hacking' started by Macmee, Oct 10, 2010.

  1. Macmee

    Macmee iPF Novice

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    93
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Canada
    Ratings:
    +0 / 0
    I downgraded from 4.2 and I didn't have to use tinyumbrella to boot my ipad out of recovery. It just worked from the beginning.



    Also can people go to settings and about and then post your iPad spec in this thread and tell us if it worked for you or if it didn't?


    Model: MB292C
    Version 3.2.2 (7B500)
    Status: Not Jailbreaking
     
  2. gentlefury

    gentlefury iPad Guru

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    2,617
    Thanks Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +7 / 0
    no, that is normal. If you are on 4.2 and you just hit restore it will go to 3.2.2 since that is the most current firmware version...if you want to go to 3.2.1 or 3.2 you have to do some tricks.
     
  3. Macmee

    Macmee iPF Novice

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    93
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Canada
    Ratings:
    +0 / 0
    Wait, if I go to 3.2 will it let me JB? Can I do that?
     
  4. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    Yes, by using jailbreakme.com... But you have to be able to GET to 3.2 (or better, 3.2.1) first. To do that you need to have your SHSH's saved. Those are the tricks... And if you don't know whether you have SHSH's, then more than likely you don't have them... And no, you cant get them now.

    Hope that "helps"
     
  5. blizzer3

    blizzer3 iPF Novice

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    14
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    Ratings:
    +0 / 0
    you are most likely stuck like me at 3.2.2 and cant downgrade.
    if you didnt save the SHSH for 3.2 or 3.2.1 you cant downgrade.

    and i cant jailbreak either on 3.2.2,
    i did the same thing and i got a Ipad 3G 32GB
     
  6. Macmee

    Macmee iPF Novice

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    93
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Canada
    Ratings:
    +0 / 0
    What a shitty jailbreak it doesn't work for 1/2 of us.
     
  7. delrahim69

    delrahim69 iPF Novice

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    21
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Yakima, WA
    Ratings:
    +0 / 0
    id say more than half macmee, i see way more people having the same problem where the icon doesnt appear than people who have it working.
     
  8. gentlefury

    gentlefury iPad Guru

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    2,617
    Thanks Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +7 / 0
    You can downgrade....go to the hacking forum and look at the sticky thread about downgrading from 3.2.2 to 3.2.1.

    Also, I originally had 3.2, upped to 4.2, then went back to 3.2, then the new JB came out and I went back to 3.2.2 and jailbroke.
     
  9. djricekcn

    djricekcn iPF Novice

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    89
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    "what a shitty jailbreak" isn't really polite imo, everyone who's trying to give jailbreka to the public doesn't need to. shouldn't complain about how bad the jailbreak is. not working, perhaps, but the jailbreak itself?
     
  10. rogatsby

    rogatsby iPF Novice

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    71
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    It's because half the people here aren't doing it correctly...
     
  11. Panther

    Panther iPF Novice

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    12
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    We aren't doing it incorrectly rogatsby. The instructions are simple. There must be an incompatibility somewhere. There are also people with multiple ipads that have it working on some but not others.

    Just because it worked for your iPad doesn't mean it works for all of them.
     
  12. ss56709

    ss56709 iPF Noob

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I think it has to do with whether your ipad has 3.2.2 preloaded or not
     
  13. rogatsby

    rogatsby iPF Novice

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    71
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    The reason for my comment was that I also failed the first three times I tried it. Then I tried it with iTunes open and adjusted the timing of the button presses/releases, and it worked.
     
  14. Kenney

    Kenney iPF Novice

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    23
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    I've tried it 20 times already, like literally, 20 times. All slightly different methods on 4 different computers. There is a bug in the software, no doubt about it.
     
  15. Fish

    Fish iPF Noob

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    No its because you can't jailbreak iPads with a model that has "MB" in it. All successful jailbreaks have had "MC" iPad models. Hopefully geohot will fix this but it's not user error.
     

Share This Page

Search tags for this page
7jailbreak.com didnt work
,
ipad jailbreak did not work
,
ipad model mb292c
,
what is the no of ipad whose model mc496zp
,

why my ipad jailbreak didnt work anymore