1. Due to the recent site upgrade, the iPadForums (iPF) App will no longer work. The new iPadForums.net website has been designed from the ground up to work perfectly from any mobile, tablet, or desktop computer using the built in internet browser. Create a shortcut to iPadForums.net on your home screen by following these steps: Create an icon for iPadForums.net

Clear Ipsot & Ipad 2

Discussion in 'iPad 2 Forum' started by qnet, Mar 16, 2011.

  1. qnet
    Offline

    qnet iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    115
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Morrow, Ga.
    Ratings:
    +1 / 0
    Do any of you use the Clear Ispot? and if you do, can you get it to work with the Ipad 2? I can connect to the Ispot but, when I try to browse a webpage, it keeps re-directing me to the Clear support site page. I tried updating the firmware, with no luck. The clear support is very unhelpful and do not have a clue.

    It worked fine with my original Ipad.
  2. Luckout
    Offline

    Luckout iPF Noob

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Try to clear your cache in Settings>Safari. That's what worked for me when I first activated my iSpot. If you want to be thorough, clear your cookies as well. See if that works....
    Last edited: Mar 16, 2011
  3. qnet
    Offline

    qnet iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    115
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Morrow, Ga.
    Ratings:
    +1 / 0
    Yeah, that's the first thing I tried. I just spent a while on the phone with customer support. To make a long story short, my Imac will work with the Ispot but, the Ipad 2 will not. It directs me to a page saying that only devices like the Ipad etc..work, which is crazy because that's what I'm using.

    The rep gave me a free month to work it out for myself or if they come up with a update. As I'm typing this I'm using the Ispot on my Imac, which isn't supposed to work. I have always heard that there were easy ways to hack the Ispot and that some Macs might be able to use it but, this is crazy.

    So you have a Ipad 2 and it works? If you do then maybe I can figure this out.
  4. AppleDrinker
    Offline

    AppleDrinker iPF Noob

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    5
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    josh.nickels@hotmail.com
    Ratings:
    +0 / 0
  5. qnet
    Offline

    qnet iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    115
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Morrow, Ga.
    Ratings:
    +1 / 0
    I guess no one knows. This is frustrating and the clear people can't even help. I guess I' ll be canceling and selling it on eBay if I can't get it to work.
  6. Wolfpuppies3
    Offline

    Wolfpuppies3 iPad Junkie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    732
    Thanks Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia, USA
    Ratings:
    +10 / 1
    I just use my iPhone 4 as my

    hotspot. Works with my MBP, works with my iPad as well. At the same time and I can host another three devices simultaneously.
  7. qnet
    Offline

    qnet iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    115
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Morrow, Ga.
    Ratings:
    +1 / 0
    It works now. I tried updated the firmware and, it didn't work like the instructions. I then restarted the Ipad when setting up my Verizon service. I don't know which solved it, probably restarting the Ipad, which is simple and something I should have thought of.
  8. epb
    Offline

    epb iPad Junkie

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    890
    Thanks Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Chicago, IL
    Ratings:
    +17 / 0
    Thanks for the update, I was wondering if the iSpot would work with the new iPads (I use one now with my iPad 1).
  9. qnet
    Offline

    qnet iPad Fan

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    115
    Thanks Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Morrow, Ga.
    Ratings:
    +1 / 0
    I signed up for Verizon service because, I didn't think I'd be able to use the Ispot and, when I re-started the Ipad (to try and get Verizon to work) it worked. I had previously trade to install updated firmware but, it just froze and said it was updating and never did.

Share This Page

Search tags for this page

can i use clear for ipad

,

ipad 2 clearing clipboard memory

,

ispot for ipad 2