Can't install ifile because size mismatch

Discussion in 'iPad Hacking' started by semantikus, Aug 21, 2011.

  1. semantikus

    semantikus iPF Noob

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    i can install ifile because it always said size mismatch...how to solve this?
     
  2. iFrog

    iFrog Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    1,568
    Thanks Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina - US
    Ratings:
    +22 / 0
    If is a purchase ifile program I had never heard that issue. However if you are using any of those illegal repos where you get programs then you get what you paid for.

    If is not like this, then try to restart the iPad and try again.
     
  3. Whatthe

    Whatthe iPF Novice

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    23
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Like froggy said, any non-standard repos can have an effect. Ifile does have a free and paid version so I can't say you are getting it illegally unless you get it from an illegal repo.

    Post a screenshot of your sources in cydia.
    F4780y will probably be here in a minute to help out.
     
  4. semantikus

    semantikus iPF Noob

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    i had try all but same...is there any other method?
     
  5. Whatthe

    Whatthe iPF Novice

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    23
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Try what I said?
    Trust me, I am not an iPad noob at all. :)
     
  6. iFrog

    iFrog Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    1,568
    Thanks Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina - US
    Ratings:
    +22 / 0
    The best method is pay for the app and don't promote piracy!

    Unless you prove is a purchase app we will close this thread because it's against the rule to promote or discuss piracy in this forum. The way your are not answering the question straight make me think is a non-paid app
     
    Last edited: Aug 21, 2011
  7. Whatthe

    Whatthe iPF Novice

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    23
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    That works pretty well. :)
     
  8. semantikus

    semantikus iPF Noob

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    i paid for it already but always get the mismatch error
     
  9. Whatthe

    Whatthe iPF Novice

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    23
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Well... I don't know what to tell you. I have only had a size mismatch error like once and a reboot fixed it.
     
  10. f4780y

    f4780y Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    7,106
    Thanks Received:
    636
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Troon, Scotland
    Ratings:
    +636 / 0
    Sometimes this can just be because a repo is having capacity problems or server issues. It is not unheard of and usually clears within a few hours. If it lasts any longer, contact them via the link in Cydia.
     
  11. Whatthe

    Whatthe iPF Novice

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    23
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Told you he would stop by. :)
     

Share This Page

Search tags for this page
cydia ifile size mismatch
,
cydia keeps saying size mismatch
,

ifile size mismatch

,
ifile size mismatch error
,
size mismatch ifile