1. Due to the recent site upgrade, the iPadForums (iPF) App will no longer work. The new iPadForums.net website has been designed from the ground up to work perfectly from any mobile, tablet, or desktop computer using the built in internet browser. Create a shortcut to iPadForums.net on your home screen by following these steps: Create an icon for iPadForums.net

App Store Bug

Discussion in 'iPad Help' started by Fabytm, Jan 12, 2011.

  1. Fabytm
    Offline

    Fabytm iPad Fan

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    103
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Romania
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi guys.I have a little problem over here.I usually use 2 itunes accounts(a romanian one and an US one to pick up apps that are available only in the us).After I signed in on my romanian account, I saw that one app got updated.I wanted to make the update, but i realised that the app store was asking me the pass of the us account and not of the RO account, on which I was signed in.

    I signed out, signed in again, turned off and on my iPad, but can't still fix the problem...
  2. peled
    Offline

    peled iPad Junkie

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    890
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Israel
    Ratings:
    +3 / 0
    I thought that the regardless of the account you have, the iPad and the store are "smart" enough to check you location, and according to that , it will implement all these restrictions.
    In my case I can't get "Google earth" in my location in Israel.
  3. Fabytm
    Offline

    Fabytm iPad Fan

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    103
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Romania
    Ratings:
    +0 / 0
    I know, but I used this thing even on my iphone, it worked ok.It was ok until today even on my ipad
  4. Byron
    Offline

    Byron iPF Novice

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    22
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.C.,U.S.A/ Athens, Greece
    Ratings:
    +0 / 0
    I do the same thing for US/UK. I had the same problem, but after changing the sign on account I had to go to the iTunes on the iPad. If I just signed in on the other account it wouldn't update the US apps....but did after I launched iTunes on the iPad. Hope is helps.
  5. Fabytm
    Offline

    Fabytm iPad Fan

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    103
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Romania
    Ratings:
    +0 / 0
    Mine launches all apps tha are available here, but does not update the current account that I am using

Share This Page

Search tags for this page

ibug app