Anyone had this problem after jailbreak?

Discussion in 'iPad Hacking' started by RudyL90, Jan 25, 2011.

  1. RudyL90
    Offline

    RudyL90 iPad Junkie

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    530
    Thanks Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Netherlands
    Ratings:
    +9 / 0
    My video app doesn't show pictures and titles of the videos anymore, all I see is this;
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

    Anyone knows how to solve this?
  2. Digikid
    Offline

    Digikid iPad Junkie

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    567
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Markdale, Ontario
    Ratings:
    +0 / 0
    [​IMG]

    There you go. :)
  3. RudyL90
    Offline

    RudyL90 iPad Junkie

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    530
    Thanks Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Netherlands
    Ratings:
    +9 / 0
    Yes nice... But I don't think you understand me..
    THAT'S what I see when I open up the video app.
    It should be like this;
    [​IMG]
  4. RudyL90
    Offline

    RudyL90 iPad Junkie

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    530
    Thanks Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Netherlands
    Ratings:
    +9 / 0
    Fixed it... Just had to choose for the option automaticly sync instead of manually.

Share This Page

Search tags for this page
anyone had problems with jailbreak
,

iphone 4 camera not working after jailbreak

,
video not working after jailbreak