AnyBody notice the 3G phone number?

Discussion in 'iPad General Discussions' started by figmo10, May 1, 2010.

  1. figmo10
    Offline

    figmo10 iPad Junkie

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    517
    Thanks Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NH
    Ratings:
    +3 / 0
    Anybody notice that the 3G has a phone number assigned? Look in your welcome email from AT&T. This could be interesting for the new OS, no?
  2. Sonny Burnett
    Offline

    Sonny Burnett iPad Junkie

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    752
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Boston, MA
    Ratings:
    +3 / 0
    Not really,

    I have had customers that used their blackberries strictly for data (no phone service) and every one of those blackberries has a phone number as well.

    The question is can you use VOIP over the AT&T 3G network. I have seen carriers not allow certain protocols to run on their networks because it circumvents their own voice service.
  3. Edlex
    Offline

    Edlex iPad Junkie

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    596
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Florida
    Ratings:
    +0 / 0
    Well the fact that OS 4.0 is advertising the set up for skype and presumably att will still be the carrier by the end of the year I would say you could use VOIP. Since technically att must have already approved skype it's probably just considered another data stream to them. Just a guess, I really have no idea but it would follow the logic.
  4. Seadog
    Offline

    Seadog Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    2,522
    Thanks Received:
    52
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Oklahoma
    Ratings:
    +52 / 0
    You can use Skype now with the camera kit, but it may easier with OS 4.0.
  5. ipadgypsy
    Offline

    ipadgypsy iPF Novice

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    22
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +0 / 0
    yeah this prefilled number is causing me all kinds of connection problems, i've been on the phone all day withh att and apple -still not resolved for 3g connection.

    the cellular hook up is horrible!
    i am so frustrated!
  6. 4phun
    Offline

    4phun iPad Junkie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    738
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Marietta, GA - USA
    Ratings:
    +2 / 0
    Mine works perfectly.

    BTW the AT&T phone number is a dummy number used for 3G record keeping internal to AT&T.

Share This Page

Search tags for this page
are ipads assigned a phone number?
,
are tablets assigned phone numbers
,
can i use the phone number assigned by att to ipad
,
changing phone number assigned to ipad
,

find ipad phone number

,
how do you find the phone # associated with an ipad?
,
ipad has a phone number
,

ipad has phone number

,
ipad phone number what it is for
,
is a phone number assigned to an ipad?
,
is an ipad phone number automatically assigned
,
what is the phone number associated with my ipad
,
what is your ipad phone number used for