1. Due to the recent site upgrade, the iPadForums (iPF) App will no longer work. The new iPadForums.net website has been designed from the ground up to work perfectly from any mobile, tablet, or desktop computer using the built in internet browser. Create a shortcut to iPadForums.net on your home screen by following these steps: Create an icon for iPadForums.net

An epic ipad display error

Discussion in 'iPad Hacking' started by yto, Jul 25, 2012.

  1. yto
    Offline

    yto iPF Noob

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    America
    Ratings:
    +0 / 0
    Hello!

    Well, I just turned up my ipad 2 yesterday and got this kind of display/software error whitch change completely the aparence of anything... Look it out.
    2wMae.jpgHCWJj.pngq5On3.jpg

    As you see, all app looks like in iphone resolution and also they lost touch sensibility, I can do nothing in the ipad.

    So.. I tried restart, restore, restore in recovery (getting an "unknow" error (11)) and nothing..... any idea?

    I have iOS 5.1.1 jailbroked untherther... in and ipad 2 wifi


    Edit.: I discover This should be in "ipad help" forum, can some admin move it?
    Last edited: Jul 25, 2012
  2. twerppoet
    Offline

    twerppoet iPad Legend

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    15,935
    Thanks Received:
    1,807
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Walla Walla, WA
    Ratings:
    +1,913 / 1
    I'm not a jailbreaker, but I seem to remember someone saying that this kind of problem was caused by a tweak that is supposed to let you view Retina quality iPhone apps full screen on the iPad (without the 2x emulation mode). Try turning that tweak off, if you have it.
  3. NielNiel
    Offline

    NielNiel iPF Novice

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    70
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Did you remove your Retina Display tweak? Try turning off landscape mode of the tweak.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
  4. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,297
    Thanks Received:
    1,597
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,664 / 0
    Usually, that kind of behavior by the iPad is a result of a downloaded Cydia tweak that is not compatible with your iPad or the iOS you are running (or both). My suggestion is to think back to the last tweak (or tweaks) you installed from Cydia. So, either by uninstalling them from Cydia, or disabling the mobile Substrate aspect of that tweak, figure out which tweak is the culprit.

    Once you get the tweak isolated and removed from the iPad, that should solve your issue. Good luck and let us know how you get on.

    Marilyn

    P.S. And, since you talk about a jail broken iPad, I've taken the liberty of moving your post over to the Hacking section. Thanks for your understanding.
  5. yto
    Offline

    yto iPF Noob

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    America
    Ratings:
    +0 / 0
    Well the problem is that when i´m into any app the touch screen stop working... by the way the last tweak that I installed was for settting iCapBrowser as my default browser... I don´t remenber de name...

    Thanks for your attention...
  6. yof
    Offline

    yof iPad Fan

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    162
    Thanks Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    EST
    Ratings:
    +16 / 0
    So was that the solution to your problem? Removing default browser for "iCapBrowser"?

    Off topic: Nice name brother !
  7. Mickey330
    Offline

    Mickey330 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    11,297
    Thanks Received:
    1,597
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Western NY state (USA)
    Ratings:
    +1,664 / 0
    If you didn't remove anything, try remove the tweak that makes the browser changer default to iC (there are two, Browser Changer and BrowserChooser). However, I've not know either one to cause issues....

    Can you get to Cydia? If the icon won't respond, put the iPad into Safe Mode; then you can get there. If removing the browser changer tweak doesn't work, could you list out the tweaks you do have installed. Maybe we'll recognize one as being the culprit.

    Again, good luck.

    Marilyn
  8. yto
    Offline

    yto iPF Noob

    Joined:
    Jul 25, 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    America
    Ratings:
    +0 / 0
    errata: The app is *iCapmobile*, my fault..

    And yes, I putted the ipad into Safe mode and I remoded the "Browser Changer" tweak. It solved the problem. :)

    Very thanks anyone especially Marilyn! =D

Share This Page

Search tags for this page
display error ipad
,
epic ipad display error
,
epic ipad error
,
error box i-pad screen
,
how to screen ipad of error
,
ipad 2 display error
,
ipad 4 touch screen and display error
,

ipad display error

,
ipad displaynicons error
,
ipad error
,
ipad error display
,
ipad ios 7.0.4 display error
,
ipad is error ipad
,
ipad looks like safe mode