Accuweather for iPad2

Discussion in 'iPad 2 Forum' started by Helga, Sep 4, 2011.

  1. Helga

    Helga
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    i have downloaded Accuweather on my iPad and have a question..
    how do i delete the cities that are no longer wanted?
    2 cities came with the app and i have no use for
    thanks for your help
     
  2. Gabriel1

    Gabriel1
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,096
    Thanks Received:
    747
    In the main screen tap the circle on the right hand side with the two iPads inside, then swipe to the settings page. Touch the location that you don't want then the minus symbol at the bottom of the screen.

    The Archangel
     
  3. Helga

    Helga
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    6
    Thanks Received:
    0
    thank you so much , not only did it work but i also discovered a lot of other applications for this app.
     
  4. Gabriel1

    Gabriel1
    Expand Collapse
    Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 11, 2011
    Messages:
    17,096
    Thanks Received:
    747
    Me too, I wouldn't have found them if you hadn't of asked......we all learned something!

    The Archangel
     
  5. saphire

    saphire
    Expand Collapse
    iPad Fan

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    207
    Thanks Received:
    28
    I am just a little disappointed with gps screen when I press the little gps sign it takes me to the bronx and I am in the UK. When I type in the location I only get a full screen of europe which makes the UK to small to see the towns.
     
  6. Mike Dormer

    Mike Dormer
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    4
    Thanks Received:
    0
    Accuweather app

    I've upgraded my Accuweather app but it seems to have now decided that my home/default location is New York when, in fact, I live in London and would prefer that to be set as home.

    Mike
     
  7. fmarais

    fmarais
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Same problem, live in Pretoria, shows New York as home town?
     
  8. Josean

    Josean
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Me too, I live in Spain and it shows Tokyo as my home location. I have reinstalled the app twice but the problem doesn't resolve. Any suggestions?
     
  9. Kaykaykay

    Kaykaykay
    Expand Collapse
    iPad Wizard

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    6,971
    Thanks Received:
    444
    To change home location:

    From the forecast screen, press the symbol showing two pages overlapping (on lower right).
    Flip till the last page, Settings (as indicated by gear symbol).
    Press the minus symbol (-) below the list of cities.
    Three gray bars will appear to the right of each city on your list.
    Press and hold the three gray bars of the city you want as your home location.
    The city should darken in color, allowing you to drag it to the home location box, replacing whatever city is currently there.
     
  10. esc0405

    esc0405
    Expand Collapse
    iPF Noob

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    How can I make the accuweater appears on the notification list?
     

Share This Page



Search tags for this page
accuweather ipad change home location
,
accuweatheriphone delete cities 5/2014
,

change accuweather location ipad

,
change home on accuweather
,
delete a change home location on accuweather app
,
how do you edit accuweather
,
how to change home location on accu weather app
,
how to change home location on accuweather iphone app
,
how to delete a city from accuweather iphone
,
ipad calendar accuweather