Welcome to iPadForums.net Guest - Click Here to Register

Wifi problems

This is a discussion on Wifi problems within the iPad Help forums, part of the Apple iPad Discussions category; On all my Apple devices, the iPF app is the only thing that connects to the internet always. I started to experience this problem from ...

iPadForums.net is the original Apple iPad Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
Like Tree2Likes

Thread: Wifi problems

  1. #1
    iPad Guru
    Member #
    288531
    Liked
    252 times
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Singapore
    Posts
    3,337

    Wifi problems

    On all my Apple devices, the iPF app is the only thing that connects to the internet always. I started to experience this problem from day before yesterday.

    I own an iPad, and 2 iPhone 5s. When I open any page on Safari, on any of these devices, it may open sometimes, but after 2 minutes, i find its not opening. This is the position in which it stays. This happens with all websites, not only with any one.



    Wifi problems-image-2750477662.png


    However, I have no problems with connecting on my Windows 7 laptop.

    I have tried a restart, reset, and the fact that I exchanged my iPhone 4s for a new iPhone 5s makes it equivalent to a restore.

    Any suggestions are welcome. Thank you!

  2. Ads


  3. #2
    iPad Addict
    Member #
    193481
    Liked
    171 times
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    1,148
    This happens to me sometimes and I find that the page will resolve if I immediately reload it. Also, perhaps it's time to delete all Safari data and cookies, I've heard this helps page load times.
    iPhone 4S - 16GB, White | iPhone 5 - CDMA/LTE, 16GB, White | iPad mini - WiFi, 16GB, White | iPad 4 - CDMA/LTE, 16GB, White | Apple TV

  4. #3
    iPad Junkie
    Member #
    305286
    Liked
    75 times
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Well, that's a secret...
    Posts
    645
    Its probably because your in private mode? Or like what Ardchoille said, erase cookies.
    ~S~

  5. #4
    iPad Addict
    Member #
    193481
    Liked
    171 times
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    1,148
    Cookies can become corrupted, deleting them can sometimes help. It's a pain, I know, but it's worth the extra effort.
    iPhone 4S - 16GB, White | iPhone 5 - CDMA/LTE, 16GB, White | iPad mini - WiFi, 16GB, White | iPad 4 - CDMA/LTE, 16GB, White | Apple TV

  6. #5
    iPad Guru
    Member #
    288531
    Liked
    252 times
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Singapore
    Posts
    3,337
    Quote Originally Posted by ardchoille View Post
    This happens to me sometimes and I find that the page will resolve if I immediately reload it. Also, perhaps it's time to delete all Safari data and cookies, I've heard this helps page load times.
    Well, clearing the cookies seems to have solved it. Thank you!
    ardchoille likes this.

  7. #6
    iPad Guru
    Member #
    288531
    Liked
    252 times
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Singapore
    Posts
    3,337
    Quote Originally Posted by abababababab View Post
    Well, clearing the cookies seems to have solved it. Thank you!
    But its again gone back to bad now...

  8. #7
    iPad Addict
    Member #
    193481
    Liked
    171 times
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    1,148
    Quote Originally Posted by abababababab View Post
    But its again gone back to bad now...
    It can't go bad that quickly without something else at play here. Is your router experiencing problems? Perhaps your ISP? Maybe a DNS issue?
    Last edited by ardchoille; 03-16-2014 at 04:23 AM.
    J. A. likes this.
    iPhone 4S - 16GB, White | iPhone 5 - CDMA/LTE, 16GB, White | iPad mini - WiFi, 16GB, White | iPad 4 - CDMA/LTE, 16GB, White | Apple TV

  9. #8
    iPad Guru
    Member #
    288531
    Liked
    252 times
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Singapore
    Posts
    3,337
    Quote Originally Posted by The ~Seraphim~ View Post
    Its probably because your in private mode? Or like what Ardchoille said, erase cookies.
    Toggling private mode didn't work.

  10. #9
    iPad Guru
    Member #
    288531
    Liked
    252 times
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Singapore
    Posts
    3,337
    Quote Originally Posted by ardchoille View Post
    You're welcome. Glad you have it sorted
    Look at my previous post. Sorry to have excited you.

  11. #10
    iPad Addict
    Member #
    193481
    Liked
    171 times
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Seattle, Washington
    Posts
    1,148
    Quote Originally Posted by abababababab View Post
    Look at my previous post. Sorry to have excited you.
    Yeah, I changed it at the last minute. Check my previous post, may have some info for you.
    iPhone 4S - 16GB, White | iPhone 5 - CDMA/LTE, 16GB, White | iPad mini - WiFi, 16GB, White | iPad 4 - CDMA/LTE, 16GB, White | Apple TV


Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

ipad wifi problems 2014

Click on a term to search for related topics.