Welcome to iPadForums.net Guest - Click Here to Register

why won't ipad go to yahhoo.com.

This is a discussion on why won't ipad go to yahhoo.com. within the iPad 3 Forum forums, part of the Apple iPad Discussions category; ipad won't let me go to yahoo.com...it keeps bringing me to ca.yahoo.com/tablet/?p=us which is yahoo canada?? Thanks...

iPadForums.net is the original Apple iPad Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    iPF Noob
    Member #
    197212
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Montreal
    Posts
    1

    why won't ipad go to yahhoo.com.

    ipad won't let me go to yahoo.com...it keeps bringing me to ca.yahoo.com/tablet/?p=us which is yahoo canada?? Thanks

  2. Ads


  3. #2
    iPF Novice
    Member #
    181608
    Liked
    1 times
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    68
    Stupid question but do you live in Canada, use a Canadian proxy or have a GPS spoofer saying your located in canada?


    Sent from my iPad using Tapatalk HD

  4. #3
    Super Moderator
    Member #
    97693
    Liked
    858 times
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Michigan. USA
    Posts
    18,177
    Quote Originally Posted by alliebear View Post
    ipad won't let me go to yahoo.com...it keeps bringing me to ca.yahoo.com/tablet/?p=us which is yahoo canada?? Thanks
    When you to to the site, scroll down a little and look to the left side of the screen. There you will see the email icon-that should take you to your sign in page.

    I hope this is what you were asking.

    iPad 2 ~ Wi-Fi ~ 32 GB | MacBook Air 13-inch 4 GB RAM/128 GB | Apple TV (3rd Gen) | iPod Classic 80 GB | iPod Touch 32 GB (4th Gen)

  5. #4
    Super Moderator
    Member #
    85546
    Liked
    575 times
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Edmonton AB Canada
    Posts
    9,847
    Quote Originally Posted by altimax98 View Post
    Stupid question but do you live in Canada, use a Canadian proxy or have a GPS spoofer saying your located in canada?


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Yup. Montreal is in Canada. Google does the same thing. You can type google.com until you're blue in the face, but you'll always go to google.ca.
    Apple Equipment (so far) rMBP 15"; iPad 2 (iOS 7.1); iPhone 5s (iOS 7.1); iPhone 4 (iOs 7.1); AirPort Extreme; Airport Express; AppleTV

  6. #5
    iPad Enthusiast
    Member #
    193958
    Liked
    26 times
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Alba
    Posts
    399
    Try turning off location services?

    CLOSING APPS: If an app has stopped responding or closes on launch, try the following: * Home screen * click the Home button twice * Tap and hold on the app * When it jiggles, tap the (-) to close it * Double-click the Home button and re-open the app



  7. #6
    iPF Novice
    Member #
    181608
    Liked
    1 times
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    68
    I don't know about iOS but android has a GPS spoofer that will put me anywhere for apps like Facebook and such. I don't know how website redirecting goes, but if your on a Canadian IP or Canadian wireless provider it will always redirect you to .ca. Maybe try a proxy if that's the case


    Sent from my iPad using Tapatalk HD


Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search tags for this page

facebook wont open from google on ipad
,
how to view yahoo usa on ipad in canada
,
ipad won't go to google
,
ipad wont go to yahoo usa
,
my ipad wont let me register on pages why?
,
why wont my ipad go to urls
,

yahhoo

,
yahhoo.com
Click on a term to search for related topics.