Welcome to iPadForums.net Guest - Click Here to Register

Corrupt gateway?

This is a discussion on Corrupt gateway? within the iPad 2 Forum forums, part of the Apple iPad Discussions category; I seem to be having a error trying to enter a certain website. I was told it was a corrupt gateway and would require technical ...

iPadForums.net is the original Apple iPad Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    iPF Noob
    Member #
    230450
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sherrard IL
    Posts
    3

    Corrupt gateway?

    I seem to be having a error trying to enter a certain website. I was told it was a corrupt gateway and would require technical help which would be at least $100 for one year support. I don't have the extra cash until least for a couple weeks. Any suggestions or solutions?

  2. Ads


  3. #2
    Super Moderator
    Member #
    97693
    Liked
    858 times
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Michigan. USA
    Posts
    18,178
    Hi There...Welcome.


    Please do not duplicate posts. It is difficult for others to read and help if they can when there are multiple threads on the same topic present. It is also against forum Rules.

    Thanks!

    iPad 2 ~ Wi-Fi ~ 32 GB | MacBook Air 13-inch 4 GB RAM/128 GB | Apple TV (3rd Gen) | iPod Classic 80 GB | iPod Touch 32 GB (4th Gen)

  4. #3
    iPF Noob
    Member #
    230450
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sherrard IL
    Posts
    3
    sorry, didn't realize there was a tech forum until later.

  5. #4
    iPad Fan
    Member #
    79810
    Liked
    6 times
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sc
    Posts
    199
    Are you sure that its not the website that is corrupted? Sounds like someone just wants your money.

  6. #5
    iPF Noob
    Member #
    230450
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sherrard IL
    Posts
    3
    The site is for a local yoga business that I'm familar with. That is what Apple Support told me? When I go to click on it, MobileMe is Closed pops up?

  7. #6
    iPad Fan
    Member #
    79810
    Liked
    6 times
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sc
    Posts
    199
    Yeah, mobileme is history. It's gone to icloud, I think.


Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Deleted corrupt app returns corrupt when reinstalled
    By greatescape in forum iPad Help
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2012, 08:09 PM
  2. iPad as Remote - Setting up Gateway Through WiFi
    By Eddiegnz1 in forum iPad Help
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2011, 01:19 PM
  3. using iPhone4 as gateway for iPad2?
    By Erhard in forum iPad 2 Forum
    Replies: 5
    Last Post: 10-09-2011, 10:21 PM
  4. 502 bad gateway
    By Duangsamorn in forum iPad Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2011, 02:33 AM

Search tags for this page

corrupt ipad

,

how to corrupt ipad

,
ipad 2 corrupted
,
wat is 502 bad gateway on ipad
Click on a term to search for related topics.