Welcome to iPadForums.net Guest - Click Here to Register

Clear Ipsot & Ipad 2

This is a discussion on Clear Ipsot & Ipad 2 within the iPad 2 Forum forums, part of the Apple iPad Discussions category; Do any of you use the Clear Ispot? and if you do, can you get it to work with the Ipad 2? I can connect ...

iPadForums.net is the original Apple iPad Forum! Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    iPad Fan
    Member #
    10170
    Liked
    1 times
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Morrow, Ga.
    Posts
    115

    Clear Ipsot & Ipad 2

    Do any of you use the Clear Ispot? and if you do, can you get it to work with the Ipad 2? I can connect to the Ispot but, when I try to browse a webpage, it keeps re-directing me to the Clear support site page. I tried updating the firmware, with no luck. The clear support is very unhelpful and do not have a clue.

    It worked fine with my original Ipad.

  2. Ads


  3. #2
    iPad Noob!
    Member #
    39126
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Try to clear your cache in Settings>Safari. That's what worked for me when I first activated my iSpot. If you want to be thorough, clear your cookies as well. See if that works....
    Last edited by Luckout; 03-16-2011 at 03:25 PM.

  4. #3
    iPad Fan
    Member #
    10170
    Liked
    1 times
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Morrow, Ga.
    Posts
    115
    Quote Originally Posted by Luckout View Post
    Try to clear your cache in Settings>Safari. That's what worked for me when I first activated my iSpot. If you want to thorough clear your cookies as well. See if that works.
    Yeah, that's the first thing I tried. I just spent a while on the phone with customer support. To make a long story short, my Imac will work with the Ispot but, the Ipad 2 will not. It directs me to a page saying that only devices like the Ipad etc..work, which is crazy because that's what I'm using.

    The rep gave me a free month to work it out for myself or if they come up with a update. As I'm typing this I'm using the Ispot on my Imac, which isn't supposed to work. I have always heard that there were easy ways to hack the Ispot and that some Macs might be able to use it but, this is crazy.

    So you have a Ipad 2 and it works? If you do then maybe I can figure this out.

  5. #4
    iPF Noob
    Member #
    39129
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    josh.nickels@hotmail.com
    Posts
    5
    boo

  6. #5
    iPad Fan
    Member #
    10170
    Liked
    1 times
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Morrow, Ga.
    Posts
    115
    I guess no one knows. This is frustrating and the clear people can't even help. I guess I' ll be canceling and selling it on eBay if I can't get it to work.

  7. #6
    iPad Junkie
    Member #
    11919
    Liked
    10 times
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Virginia, USA
    Posts
    732

    I just use my iPhone 4 as my

    hotspot. Works with my MBP, works with my iPad as well. At the same time and I can host another three devices simultaneously.
    If my Irish Wolfhound doesn't like you neither will I.
    2012 13" MBA, 2011 11" MBA, 2010 15" MBP, 2 iPad3s, 1 iPad Mini, iPhone 4S and iPhone 5. A bunch of iPods and an Apple TV.

  8. #7
    iPad Fan
    Member #
    10170
    Liked
    1 times
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Morrow, Ga.
    Posts
    115
    It works now. I tried updated the firmware and, it didn't work like the instructions. I then restarted the Ipad when setting up my Verizon service. I don't know which solved it, probably restarting the Ipad, which is simple and something I should have thought of.

  9. #8
    epb
    epb is offline
    iPad Junkie
    Member #
    4438
    Liked
    14 times
    Join Date
    May 2010
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    877
    Thanks for the update, I was wondering if the iSpot would work with the new iPads (I use one now with my iPad 1).
    You had your entire life to prepare for today.

  10. #9
    iPad Fan
    Member #
    10170
    Liked
    1 times
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Morrow, Ga.
    Posts
    115
    Quote Originally Posted by epb View Post
    Thanks for the update, I was wondering if the iSpot would work with the new iPads (I use one now with my iPad 1).
    I signed up for Verizon service because, I didn't think I'd be able to use the Ispot and, when I re-started the Ipad (to try and get Verizon to work) it worked. I had previously trade to install updated firmware but, it just froze and said it was updating and never did.


Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Cannot clear history, cookies and cache on ipad
    By Gibsund in forum New Member Introductions - Site Assistance
    Replies: 9
    Last Post: 12-05-2011, 09:23 AM
  2. Making clear calls for free on my iPad using wifi & 4G
    By xune in forum iPad General Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2011, 01:07 AM
  3. Installing a Clear Shield on iPad Back
    By iph0ne27 in forum iPad DIY
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2011, 03:29 PM
  4. Clear iPad clipboard memory
    By pokrojo in forum iPad Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2010, 09:09 AM
  5. The New Clear iSpot Portable Hotspot Allows iPad Access To 4G Speed
    By 4phun in forum iPad General Discussions
    Replies: 15
    Last Post: 10-30-2010, 04:56 PM

Search tags for this page

can you use clear with an ipad
,

clear cache ipad 2

,
clear for ipad 2
,

clear ipad 2

,
clear ispot ipad 2
,
clearing an ipad 2
,
does clear work with ipad 2
,
ipad 2 w ispot
Click on a term to search for related topics.